Få den perfekte menu til dit bryllup

Få den perfekte menu til dit bryllup 

Når man planlægger et bryllup, så er det vigtigt at huske sig selv. Lad dig ikke rive med af traditionerne og andres forventninger. Det er dit bryllup, og du har lov til at arrangere det lige, som du ønsker det.

Det er okay at ændre menuen

Dette betyder også, at du ikke skal føle dig forpligtet til at have en 3, 5 eller 7 retters menu, for at det er et “rigtigt” bryllup. Du kan vælge den type mad, som netop du og din udkårne foretrækker.

Prøv at tænke ud af boksen. Det vil gøre, at du føler dig hjemme ved dit eget bryllup, og dine gæster vil helt sikkert nyde at prøve noget andet.

Grillmad kan fungere mange steder i menuen

Hvis nu dig og din forlovede bare elsker grillmad, hvorfor så ikke få det med til jeres bryllup? Det kan gøres på så mange måder. Det kan være, at I vælger at grille kødet til hovedretten, måske også nogle grøntsager eller andet tilbehør. Det kan også være lækker grillet fisk til forresten, ja så længe I har en, der kan finde ud af at grille, så kan det meste faktisk laves på en grill.

Men I kan også sagtens vælge at natmaden skal stå i BBQ’ens tegn og kaste jer ud i alt fra sliders, til hotdogs til spareribs. Vælg lige det, I elsker allermest. Overvej blot, hvor hyggeligt det bliver at stå til et sommerbryllup, under stjernerne med masser af latter og grillmad. Det bliver en aften og nat, I aldrig glemmer.

Det kunne endda fungere med grillmad til receptionen. En lun sommerdag med en hotdog i den ene hånd og en kold fadøl i den anden, kan virkelig noget. Også når det er et bryllup man er til. Vær ikke bange for at bryde rammerne og traditionerne, det er virkelig kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad I kan gøre til jeres bryllup.

Få udstyret

Helt praktisk er det flere måder at få dette til at lykkes. Først og fremmest er det godt at alliere sig med en eller flere, som er rigtig gode til at grille. Dernæst skal I have skaffet nogle grill. Overvej om det skal være med kul eller gas, og hvor mange I skal bruge. Måske I kan låne jer til nogle. Eller er den billigste Weber gasgrill lige her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.