5 gode sparetips til dit bryllup

5 gode sparetips til dit bryllup

Er du interesseret i at holde dit bryllup for så få penge som muligt, uden at gå ned på kvaliteten af brylluppet, har vi her samlet fem gode sparetips, som du kan vælge at lade dig inspirere af, når du skal holde fest på din store dag.

1 – Find et godt og billigt lokale

Først og fremmest kan du gøre alt for at få et så billigt lokale som muligt. Dermed ikke sagt, at det ikke må være pænt og flot, men det er tit på lokaleleje, at mange par bruger rigtig mange penge.

Så har du det fint med at holde dit bryllup i et klubhus eller i et forsamlingshus, er det tit meget billigere at leje disse lokaler sammenlignet med herregårde, godser og slotte.

2 – Lej brudekjolen

En brudekjole er heller ikke det billigste i verden at købe. Derfor kan det også være en god idé at undersøge muligheden for at leje kjolen i stedet for at købe den.

Der er flere steder i landet, hvor du netop kan leje din brudekjole, så du ikke behøver at bruge mange tusinde kroner på en kjole, men måske kan nøjes med at bruge en femtedel på at leje den. Og så får du stadig en utrolig flot kjole, da kvaliteten på kjolen jo er den samme.

3 – Undgå at booke overnatning for dine gæster

Når du sidder og bruger din 5g dækning på at lede efter lokaler, kan det være, du sidder med tanker om at booke et sted, hvor dine gæster også kan overnatte.

Men overnatning kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, så det kan være et punkt, du kan overveje at skære fra, hvis du er gået over budget.

4 – Mange måder at lave en menu på

Når det kommer til maden, er der jo også mange måder at sætte en festlig menu sammen på. Det kommer også meget an på, hvor meget af maden du kan lave selv, og hvor meget du vil bestille udefra.

Skal du bestille mad fra et cateringfirma, kan det også tit være billigere, end hvis du skal holde brylluppet et sted, der kræver, at du også køber mad og drikke fra samme sted (eksempelvis på en restaurant el.l.)

Brug god tid på at sætte din menu sammen, og undersøg gerne muligheder for at gøre den så billig som mulig, uden at du går ned på kvalitet. I skal jo også have noget godt at spise.

5 – Bestil pynt, duge og andet fra udlandet

Hvis du selv står for at pynte lokalet til den store dag, kan du spare mange penge på at købe pynt og lignende fra udlandet i stedet fra de lokale supermarkeder eller hobbybutikker.

Du kan eksempelvis kigge på Amazon, eBay eller på kinesiske webshops, hvor du, hvis du bestiller i god tid, sagtens kan nå at modtage dine varer, og det gerne til en brøkdel af den pris, du skal betale i de danske butikker. Og når der “bare” er tale om pynt, skal du ikke være lige så nervøs for kvaliteten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.