5 ting at huske på når du booker bryllupsfotograf

5 ting at huske på når du booker bryllupsfotograf

Når du skal booke en fotograf til dit bryllup, er der her en række gode tips til dig, så du ikke kommer til at begå en fejl i processen.

1 – Aftal det hele på skrift

Først og fremmest kan det være smart at få det hele aftalt på skrift. Det kan være klogt at gøre brug af eks. e-mail i stedet for opkald, så du er sikker på, at der ikke er misforståelser om det, der nu engang er aftalt. Er der misforståelser, står det hele sort på hvidt i de mails, I har sendt til hinanden.

2 – Find en fotograf i nærheden

Derudover kan det være en god idé at finde en fotograf i nærheden af, hvor brylluppet skal være.

Det vil være ærgerligt at booke en fotograf fra den anden ende af landet, hvis der lige netop den dag er dårligt vejr eller lignende, så vedkommende ikke kan komme frem. Så er det mere sikkert at vælge en fotograf, der bor i nærheden, så der i værste fald kan bestilles en taxa eller lignende.

3 – Få afklaret dine præcise ønsker

Det kan også være en rigtig god idé at få sagt, helt præcist hvad du ønsker fra din filmfotograf. Du kan ikke bare regne med, at fotografen selv kan gætte sig til, hvad du har af særlige ønsker til den store dag.

Få gerne lavet aftalerne og ønskerne så klare og tydelige som muligt, så der ikke kan opstå nogen tvivl om, hvilket produkt du gerne vil have leveret efter festen. Igen kan det være godt at gøre dette på skrift, så det ikke bliver en sag om, hvem der sagde hvad.

4 – Vælg en fotograf med meget erfaring

Så kan det også være klogt at vælge en bryllupsfotograf med meget erfaring, når du skal have taget billedet til dit bryllup. Det kan være tillokkende at vælge en billig fotograf, der måske er helt ny i faget, men så er du langt fra sikker på, at du får det ønskede produkt i sidste ende.

Rigtig meget i denne branche og i dette fag kommer med erfaringen. Så selvom du måske kan spare et par tusinde kroner på at vælge en studerende med et spejlreflekskamera, kommer det også hurtigt til at afspejle sig i det produkt, det vil sige de billeder, du modtager i sidste ende.

5 – Vælg en fotograf du snakker godt med

Sidst, men ikke mindst, kan det være godt at tage et par indledende snakke med din fotograf, så du er sikker på, at det er en person og en personlighed, du klikker godt med. Så bliver det nemlig så meget nemmere at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Det kan enten være over telefonen eller ansigt til ansigt, hvis der er mulighed for det. Så kan både du og din partner meget hurtigt mærke, om det er den rette bryllupsfotograf for jer, eller om I skal finde en anden til at klare opgaven.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.