Sådan får du dine billeder på tv

Hvis du drømmer om at få dine billeder vist på tv, er der et par måder, det kan lade sig gøre. Det er ikke nødvendigvis nemt, og du skal tit og ofte også være en smule heldig, før det sker. Men det kan lade sig gøre.

Her kommer vi til at løbe igennem et par muligheder, så du har lidt at vælge imellem, hvis du gerne vil have dine egne billeder vist på landsdækkende tv. Hvis det ender med at ske, vil vi da blive glade og stolte over at få en tanke sendt i vores retning.

Vejrudsigten

Du kan jo starte ud med at prøve at få dit billede ind som en del af vejrudsigten på DR eller TV 2. Der er mulighed for at indsende seerbilleder på begge kanaler, så det kan du jo lige så godt prøve. Ofte er det de lidt mere specielle og flotte billeder, der får plads på skærmen, så sørg for at gøre dig umage eller at tage et billede af et unikt vejrfænomen, hvis du gerne vil have dit billede med i programmet.

Du kan enten vælge at sende billedet ind på mail, eller også kan du nøjes med at bruge vejrudsigtens hashtag på de sociale medier.

Send stemningsbilleder til studier

Dette er tit relevant under sportsbegivenheder, hvor der er et studie eller panel med gæster, som skal varme op til en kamp. Det kan eksempelvis være inden store fodboldkampe, hvor studieværten beder seerne om at sende deres billeder ind på et bestemt hashtag, ofte forbundet med en konkurrence om en god præmie.

Det kan også bare være som en del af underholdningen. Optaktstudiet til e-sport turneringer plejer som regel at indkludere seerne ved at give en masse af billederne plads på skærmen, så det kan også være en mulighed for dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.