Så meget koster det at komme i gang som fotograf

Det er svært at give et nøjagtigt beløb på, hvor meget det koster for dig at komme i gang som fotograf. For det kommer helt an på, hvilket udstyr du er interesseret i at have, hvilken type billeder du skal tage, og hvilken form for fotograf du gerne vil være.

Skal du eksempelvis tage billeder til bryllupper og konfirmationer, vil vedkommende der har hyret dig nok rynke lidt på brynene, hvis du dukker op med en mobiltelefon som dit primære kamera. Der skal du have noget lidt tungere udstyr for at blive taget seriøst og levere et godt resultat.

Handler det bare om at kunne tage billeder?

Hvis det bare handler om at kunne tage billeder for din egen fornøjelses skyld, behøver du jo så til gengæld ikke meget andet end en mobiltelefon eller et digitalkamera for at komme i gang.

Med de nyere mobiler, der alle er udstyret med et rigtig godt kamera, kan du faktisk tage nogle rigtig flotte billeder, hvis du bare får den rette lyssætning på. Så hvis det bare er en hyggelig hobby for dig selv, behøver du ikke mere end en mobil for at kunne komme i gang med at tage smukke billeder.

Start ud med et billigt spejlreflekskamera

Er det fordi du også godt kan lide udstyr og har lyst til at prøve at tage billeder med et spejlreflekskamera, kan det være en god idé at starte ud med et billigt et af slagsen.

På den måde får du ikke investeret for mange penge fra starten af. Der er mange, der begår den fejl at tage et lån for at købe et dyrt kamera fra starten af, for så senere hen at finde ud af at det slet ikke er noget for dem at rende rundt og bruge tid på at tage billeder.

Så køb et billigt kamera til at starte med, så du kan teste det af og se, om det er noget for dig. Så kan du altid købe et dyrere kamera senere hen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.