3 tips til en god bryllupstale

3 tips til en god bryllupstale

Skal du snart giftes, kan det være, at du gerne vil hold en god tale til brylluppet. Men hvordan skriver du en god bryllupstale? Det hjælper vi med at blive klogere på her.

Den skal være personlig

For det første kan det være godt at gøre den meget personlig. Ligesom en festsang også er bedst, hvis den er personlig, er en tale til et bryllup også bedst, hvis den er personlig. Der er nogle, der gør en tale for generel eller for bred, og så kan det tit blive en tør fornøjelse at høre på. Så hvis du kan komme med nogle gode anekdoter, personlige oplevelser eller lignende, som passer godt ind i sådan en tale, er det en god idé at tage det med. Så er du godt på vej til at lave en god tale.

Den må gerne være sjov

Derefter kan det også være en god idé at arbejde med at få den gjort sjov. Dermed ikke sagt, at den skal være fyldt med jokes, da der også skal være noget smukt i en bryllupstale og ikke bare masser af fis. Men der må gerne være plads til et grin eller tre undervejs i talen, da det også er en god måde til ikke at få alle til at sidde med lommetørklæder under hele talen. Så se om du ikke kan få skrevet et par sjove ting ind hist og her, så der bliver en smule af grine af også. En god bryllupstale er en god blanding mellem det sjove og det smukke.

Den skal ikke være for lang

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt, at du ikke gør din tale alt for lang. En tale kan let dræbe sig selv, hvis den bliver alt for lang. Du har sikkert selv siddet og hørt på en tale, der bare fortsatte og fortsatte, og på et tidspunkt stopper du bare helt med at høre efter. Så det kan være godt at gå talen igennem bagefter for at skære fedtet fra, så du ikke har for meget unødvendigt med.

Læs mere om at få Sri Lanka visa her, hvis det er der, bryllupsrejsen skal gå til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.